Millefeuille van lamsham en kruidenkaas
Gasthof Rozenhof
Gasthof Rozenhof

Millefeuille van lamsham en kruidenkaas

Ingrediënten

  • Bladerdaag
  • Kruidenkaas (type philadelphia)
  • Lamshammetje geroosterd
  • eigeel

Bereiding

Rol het bladerdeeg uit tot een vel van ongeveer 25x25 cm, bestrijk het oppervlak met een dun laagje kruidenkaas, laat aan één kant een strook van 2 cm vrij. Beleg de kruidenkaas met plakjes LAMSHAMMETJE NATUUR. Rol op naar de vrije strook toe, bestrijk deze met wat eigeel om dicht te kleven. Leg de rol 1 uur in de diepvries om op te stijven. Haal de rol uit de diepvries en snijd in schijven van ongeveer 1.5cm dik. Leg deze op een bakplaat met bakpapier, en bestrijk de bovenkant met eigeel. Bak af in een voorverwarmde oven aan 180°C, gedurende 17 min, serveer warm.

 

Millefeuille van lamsham en kruidenkaas